Social Icons

Translate

Pages

Tuesday, 22 January 2013

MegaTypers.com


Am sa va prezint in acest mic tutorial cea mai simpla metoda de a face bani pe net doar introducand text.

INTRODUCERE:
Aceasta metoda de a obtine un venit suplimentar consta in copierea si scrierea unor cuvinte ce va vor aparea sub forma de imagini, intr-un timp de 15 secunde. Pentru 1000 de cuvinte introduse veti primi cate 1$. Nu trebuie sa platiti nimic si veti lucra oricand doriti dumneavoastra. Totul depinde de rapiditatea cu care tastati cuv. si de cat timp alocati pentru acest job.


Spre exemplu eu tastez cam 1000 de cuvinte pe ora, alocand aprox. 8 ore pe zi acestui job. Astfel castig in jur de 250$ pe luna; in lei aprox 800 - un salariu net mai mare decat salariul minim pe economie. Nu ies foarte multi bani din acest job, dar ramane la latitudinea dvs. daca este rentabil sau nu sa va inscrieti.


Pentru inceput va trebui sa va faceti un cont pe acest site: http://www.megatypers.com/ , accesand butonul “SIGN UP” si completand formularul de inscriere cu numele, prenumele, o adresa de mail valida, parola si nu in ultimul rand adresa de mail aferenta contului de PayPal (serviciul prin care veti intra in posesia banilor).

La “Invitation code” completati urmatorul cod:  5EI6 , si va voi ajuta in legatura cu orice nelamuriri la adresa de mail/messenger: battle.florin@yahoo.com


“Pentru crearea unui cont de PayPal (cont asemanator conturilor bancare obisnuite), va trebui sa va inregistrati pe acest site: https://www.paypal.com/ro folosind date reale si o adresa de mail valida pe care va trebui sa o adaugati in formularul de pe megatypers.com. Va atrag atentia ca userul si parola alese trebuie sa fie tinute in siguranta pentru ca in acest cont veti primii platile. <<Cei care au deja un cont la PayPal vor sari peste acest pas.>>”
I. Scurt tutorial
Puteti incepe sa lucrati dand click pe "Solve Images" (partea stanga-sus).

Va trebui sa scrieti in casuta cuvintele exact asa cum apar in imagine dupa care sa apasati enter. Imaginile urmatoare vor aparea automat:Fiecare imagine va trebui transcrisa corect tinand cont si de literele mari atunci cand apar:


Ex. In imaginea de mai sus apare un cuvant cu litere mari si unul cu litere mici.


Unele cuvinte pot fi iligibile; in acest caz veti scrie numai cuvantul care este clar:


Imagine partial lizibila.
Daca o imagine este complet ilizibila, va trebui sa apasati butonul: “DON`T KNOW” sau tasta “Esc”:


Imagine ilizibilaVeti vedea, de asemenea, deasupra imaginii timpul ramas pentru introducerea textului. Va trebui sa va incadrati in acest timp, altfel va aparea pe ecran un mesaj de eroare:


Tastati rapid !!! Nu lasati sa expire timpul alocat imaginii !

Cand vreti sa luati o pauza sau sa va opriti, tastati textul in casuta si NU apasati enter ci dati click pe "SUBMIT AND PAUSE". Este singura metoda prin care puteti inceta lucrul:


Ex. Se scrie textul in casuta (nu se apasa enter), iar apoi se da click pe: SUBMIT AND PAUSE


Suma de bani pe care o castigati depinde de ratele stabilite pentru fiecare interval orar. Ratele variaza intre 0.85$ si 1.35$ pentru 1000 de imagini introduse.
Ratele se schimba la fiecare ora. Puteti sa verificati ratele pentru fiecare ora din zi in pagina “Statistics”. Veti observa cu verde rata corespondenta orei curente:


OBS! Ora curenta a Romaniei difera de ora curenta a site-ului (Tabel + 7h).

Pentru a vedea suma acumulata dati click pe "Profile and Payments”. In aceasta pagina veti gasi informatii precum:
-Suma de bani acumulata.
-Pragul minim la care veti obtine o plata(min. 3$).

Platile se vor face in fiecare zi de luni prin serviciile:
-Paypal;
-Liberty Reserve;
-Webmoney.
Obs! Plata prin alte servicii ca: Western Union, Mail Order Checks and Debit cards, se va face odata pe luna.

In pagina “Help” veti putea citi acest tutorial, dar in limba engleza.


Guide | Reguli

II. Reguli si ponturi:

1. Tasteaza cat mai repede !
Vei castiga mai multi bani intr-un timp mai scurt. Daca nu va incadrati in timpul de 15s veti risca sa vi se blocheze contul !


2. Tasteaza corect!
Textul trebuie scris asa cum apare, cu litere mari sau cu litere mici!
Verifica mereu textul introdus inainte de a apasa Enter.
Contul dvs. ar putea fi suspendat daca tastati gresit de prea multe ori!


3. Nu tasta la nimereala!
Este de inteles faptul ca se mai greseste si putem trece cu vederea daca nu se intampla prea des. Este total interzis a se tasta alt text decat cel din imagine(riscati sa vi se suspende contul definitiv).4. Apasati butonul “DON’T KNOW” numai atunci cand imaginea este ilizibila!
Evitati sa apasati acest buton in cazul in care imaginea se incarca prea greu.
De asemenea rapiditatea cu care apar imaginile este direct influentata de conexiunea la net.


5. Nu incercati sa trisati!
Din pacate sistemul nu permite lucrul in paralel prin deschiderea simultana a mai multor taburi in browser.6. Tasta “Esc” este o scurtatura pentru butonul “DON`T KNOW”
7. Cand apar 2 cuvinte per imagine va trebui sa le tastati pe amandoua, dar lasand un spatiu intre ele.


Daca in imagine un cuvant este neclar va trebui sa il tastati doar pe celalalt (incercati sa evitati folosirea butonului “DON`T KNOW”)8. Semnele de punctuatie se pot ignora !9. Spatiul dintre litere de asemenea se poate ignora! (dar nu si cel dintre 2 cuvinte).


10. Concetrati-va asupra textului principal.
Ex. In imaginea urm. textul mic este ignorat:

III. Castiga bani aducand persoane in sistem
Sistemul pune la dispozitie si o alta modalitate de castiga bani. Veti obtine cate 10% din castigul fiecarei persoane pe care ati introdus-o in sistem prin codul dvs. de referal.
In sectiunea “Dashboard” puteti sa generati pana la 10 coduri de invitatie.
Suma aferenta comisioanelor o veti primi odata cu efectuarea platii catre referali.

Nu trisati! Orice incercare de a crea conturi false pentru maximizarea veniturilor va fi pedepsita prin suspendarea contului/platilor.
Pentru orice nelamuriri in legatura cu contul dvs. imi puteti scrie la adresa de mail (id de messenger): battle.florin@yahoo.com

No comments:

Post a Comment