Social Icons

Translate

Pages

Thursday 1 November 2012

Samsung lanseaza Galaxy Premier



Samsung anunta un nou model de smartphone destinat entuziastilor care nu au fost convinsi deja de performantele smartphone-ului Galaxy SIII.

Noul Gaxy S III Mini s-a dovedit un terminal mult prea simplu pentru a atrage o mare parte din fanii seriei Galaxy, asa ca producatorul coreean trebuia sa scoata un nou terminal capabil sa inregistreze ceva mai mult succes in vanzari. Asadar noul telefon pastreaza acelasi design, vine dotat cu un display usor mai mic, Super AMOLED de 4,65 inci la 720x1280 pixeli, un procesor dual-core TI OMAP 4470 la 1,5 GHz, 1GB RAM si Android Jelly Bean.

La capitolul conectivitate Samsung Galaxy Premier va beneficia de Bluetooth 4.0 si NFC, iar camera principala va captura fotografii la 8MP si videoclipuri Full HD.

Momentan telefonul a fost anuntat oficial doar in Ucraina, unde ar trebui sa fie disponibil incepand cu luna noiembrie pentru aproximativ 670 de dolari.

Mai mult ca sigur acest model va avea drept target atragerea utilizatorilor indragostiti de Galaxy SIII si care mai mult ca sigur nu se vor orienta catre S III Mini. Pe de alta parte trebuie avut in vedere si pretul care cel putin pentru moment este setat destul de sus atat in cazul Galaxy Premier cat mai ales pentru S III Mini. Urmeaza sa vedem la ce preturi vor intra cele doua noi terminale si pe piata din Romania si daca vor reusi sa puncteze pe acest sfarsit de an.

No comments:

Post a Comment