Social Icons

Translate

Pages

Thursday 1 November 2012

BenQ MS517 – primul proiector 3D de buget



BenQ MS517 este primul proiector 3D destinat segmentului de piata mainstream. Printre caracteristici se numara lampa cu o durata de functionare de pana la 6500 ore, aproape de 3 ori mai mult decat la alte modele de proiectoare, un contast nativ specificat de producator de 13.000:1 si o luminozitate de 2800 ANSI Lumeni.

Consumul a fost de asemenea redus cu pana la 70 procente, insa aici vorbim de modul ECO pe care il detine aproape orice proiector si care scade atat contrastul cat si luminozitatea imaginii. Diagonala proiectata se pastreaza la 7,62 metri, aceasta fiind optima pentru o imagine clara si cu un nivel de luminozitate si contrast optime. Difuzorul de 2 W incorporat ma indoiesc ca este optim pentru vizionarea de filme. Cat despre partea 3D aceasta este disponibila in principal prin interfata HDMI 1.4a cat si prin celelalte tipuri de conexiuni. Spre surprinderea noastra proiectorul are si meniul complet tradus in limba romana.

Pretul de raft al acestui model este de 1900Lei si primul lot livrat la noi in tara va include in acest pret, ochelarii 3D, care, achizitionati separat au un pret de 450Lei.

No comments:

Post a Comment