Social Icons

Translate

Pages

Thursday 1 November 2012

HP anunta noua gama de laptopuri si ultraportabile cu sistem de operare Windows 8


HP anunta noua gama de laptopuri cu design practic cu Windows 8. Noua serie de dispozitive include HP EliteBook Folio 9470m, HP SpectreXT TouchSmart, HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, HP Pavilion Sleekbook 14 si HP Pavilion Sleekbook 15.


"Portofoliul HP de notebook-uri ultra-subtiri, desktop-uri all-in-one elegante si PC-uri de business ultra-performante este conceput pentru a satisface nevoile consumatorilor care vor sa foloseasca sistemul de operare Windows 8," a declarat James Mouton, vicepresedinte executiv si manager general, Personal Computer Global Business Unit, HP.

"Consumatorii individuali si organizatiile pot de acum inainte sa aleaga dintr-o gama larga de PC-uri HP, care dispun de ecrane multitouch, forme flexibile, design elegant sau solutii personalizabile, menite sa acopere nevoile fiecarui utilizator."

- HP EliteBook Folio 9470m este un ultrabook subtire, usor si eficient. Cu functionalitati premium de docking si baterie interschimbabila, HP EliteBook Folio este destinat pofesionistilor aflati in continua miscare.

- HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook este un ultrabook premium cu un ecran multitouch IPS Radiance Full HD de 15,6 inch, ultra-performant si cu un design metalic sofisticat. Având o grosime de numai 17,9 mm, acest ultrabook este primul notebook HP care incorporeaza tehnologie Intel Thunderbolt, ce asigura un tranfer ultra-rapid de muzica, filme si date catre alte dispozitive externe.

- HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 dispune de un ecran HD multitouch de 14 inch, un subwoofer puternic cu Beats Audio si o placa grafica AMD optionala cu 2G de memorie.

- HP Pavilion Sleekbook 14 si HP Pavilion Sleekbook 15, disponibile in variantele de culori negru lucios si rosu rubiniu, asigura consumatorilor performantele si aplicatiile de care au nevoie zilnic, acum intr-o forma ultra-subtire.

1 comment: